Home 
 Aanbod 
 Diensten 
 Over ons 
 Contact 
 Verkoopbegeleiding 
   
 Aankoopbegeleiding 
   
 Taxaties 
   
 Hypotheek 
   
 WOZ 
   
 Zoekservice Aankoopbegeleiding

Een geschikte woning vinden is –vooral nu bijna iedereen over internet beschikt- niet zo ingewikkeld meer. Maar dan? Zelf inschatten wat de woning waard is? Zelf onderhandelen met een tegenpartij die wel over een ervaren makelaar beschikt? Of toch iemand inschakelen die over een schat van ervaring beschikt in juist deze zaken?

Wij verzorgen voor u van a tot z de hele aankoop. Van afspraak tot bezichtiging via waardebepaling en onderhandelingen tot officiële taxatie, controle van de koopovereenkomst en begeleiding naar de notaris.

Uiteraard hangt aan een dergelijke koopopdracht een prijskaartje. Meestal verdienen wij als aankopend makelaar onze kosten echter voor u terug, dit door onze jaren ervaring in het onderhandelen. Tevens staan wij als makelaar iets nuchterder tegenover de zaak dan u als koper. Een goede onderhandelingstactiek blijkt in de praktijk namelijk heel moeilijk vol te houden wanneer u zelf emotioneel bij de zaak betrokken bent. Voor de meeste mensen is het kopen van een huis een emotionele aangelegenheid, waarbij de zakelijke afwikkeling beter aan een deskundige kan worden overgelaten.

Informeer vrijblijvend naar onze tarieven!
Copyright © 2017 Mol Makelaardij. All rights reserved. Disclaimer Contact Home Sitemap